Structuur van het vloeibare kristalscherm

March 21, 2017

Laatste bedrijfsnieuws over Structuur van het vloeibare kristalscherm

    TFT LCD is over het algemeen samengesteld uit hogere substraatmodule, lagere substraatmodule, vloeibaar kristal, drijfkringseenheid, backlight module en andere toebehoren. De lagere substraatmodule is hoofdzakelijk samengesteld uit lager glassubstraat en TFT-serie. De hogere substraatmodule bestaat uit een hoger glassubstraat, uit een het polariseren plaat en uit een dunne filmstructuur die het hogere glassubstraat behandelen. Het vloeibare die kristal wordt het hiaat ingevuld door de hogere en lagere substraten wordt gevormd.
   

     Aan de binnenkant van het lagere glassubstraat, is er een reeks van geleidend glas microplates beantwoordend aan vertoningspixel, TFT-de apparaten van de halfgeleideromschakeling en verticale en horizontale lijnen die de apparaten van de halfgeleideromschakeling aansluiten, die door micro-electronische productieprocessen, zoals lithografie en het etsen worden gevormd.

 

     Aan de binnenkant van het hogere glassubstraat, is er een transparante geleidende glasplaat, die over het algemeen het oxyde (ITO) materiaal van van het indiumtin wordt gemaakt. Als gemeenschappelijke elektrode, vormt het een reeks elektrische velden met vele geleidende microplates op het lagere substraat.

 

      Als LCD kleur is, zijn er drie eenheden primaire van de kleuren (rood, groen en blauw) filter en zwarte vlekken tussen de gewone geleidende plaat en het glassubstraat. De functie van zwarte vlekken is licht te verhinderen uit het hiaat tussen pixel te lekken. Het wordt gemaakt van ondoorzichtig materiaal. Wegens zijn matrijsdistributie, wordt het genoemd zwarte puntmatrijs.