Shenzhen Yongsheng Innovation Technology Co., Ltd

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • China Shenzhen Yongsheng Innovation Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel
  • China Shenzhen Yongsheng Innovation Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel
  • China Shenzhen Yongsheng Innovation Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel
  • China Shenzhen Yongsheng Innovation Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel
Merken: yongs
Aantal werknemers: >100
Jaarlijkse omzet: 1000000-5000000
Opgericht Jaar: 2012
Export pct: 70% - 80%
Inleiding

Ongeveer ons:

Co. van de de Innovatietechnologie van Shenzhenyongsheng, Ltd werd opgericht in 2012. De eerlijkheid en win-win is ons principe vele jaren. Ons hoofdkwartier wordt gevestigd in Shenzhen, China. Wij zijn een professionele LCD paneelverdeler en hebben onze eigen pakhuis en inventaris. Ons doel is hoog - de kwaliteitsproducten bieden klanten de beste dienst aan.

 

Ons werk:

Als belangrijke LCD verdeler in China, hebben wij samenwerking op lange termijn met de belangrijkste LCD van de wereld fabrikanten, zoals AUO, Innolux, Mitsubishi, NEC, LG, Samsung, enz.

Het bedrijf heeft een rijkdom aan ervaring in verkoop en naverkoop de dienstteams geaccumuleerd. Het bedrijf heeft LCD paneeldelen, hoofdzakelijk aandrijvingstoebehoren, en aanrakings de vertoning geïntegreerde LCD schermen.

 

 

Sinds 2018, hebben wij onze eigen productiecapaciteit en voegden meer zaken toe.
Als volgt:

De industriële LCD Comité het Comité van de Vertonings、 LCD Aanraking Vertoning、 rekte Barlcd、 de Medische Mobiele LCD van het de Monitor、 Open Kader van het Werkstation、 Zonlicht Leesbare Vloer die van de Monitor、 LCD Videomuur、 het Digitale Signage、 LCD Digitale Signage、 LCD Laptop Scherm bevinden zich uit

 


Onze sterke punten:

Wij hebben een sterk kopend team en voldoende inventaris, een professioneel kwaliteitscontroleteam en een professioneel het testen materiaal.

 

China Shenzhen Yongsheng Innovation Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

 

 

 

Geschiedenis

China Shenzhen Yongsheng Innovation Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Het bedrijf werd gevestigd in Hong Kong, China in 2012 onder de naam: Yongshengtechnologie. Het zal als in het groot agent voor LCD ten laatste de schermen beginnen. Na 2018, zal het een productielijn van 1.000 vierkante meters hebben. De producten zijn: de aanraking controleert, adverterend spelers en andere producten. Het zal om zich in 2018 beginnen uit te breiden. Voor de bedrijfszaken, is het aangepast strook-vormig scherm toegevoegd.
 
Sinds 2014, Yongsheng-Technologie (Hong Kong) Co., is Ltd een bekende LCD leverancier van het paneelmerk in China geworden. Het is diep geïmpliceerd in de industrie vele jaren en geaccumuleerd vele stabiele partners op lange termijn in binnen- en buitenland, met inbegrip van China, Europa, Amerika, Japan, Korea, Zuidoost-Azië, Hong Kong en Taiwan. Het baseren zich op productkwaliteit en de dienst om hoge erkenning van de industriepartners te winnen. Door LCD de het schermproducten van uitstekende kwaliteit en vertoningsoplossingen om belangrijke ondernemingen te helpen om controle van eindapparaten te tonen en te raken, zijn de producten van het bedrijf wijd gebruikt in militair, medisch, automobiel, intelligent vervoer, veiligheid, industriële plaatsen, commerciële vertoningen en andere industrieën.
 
In 2016, werd een nieuw bedrijf gevestigd in vasteland China, genoemd Co. van de de Innovatietechnologie van Shenzhen Yongsheng, Ltd, dat klanten in meer dan 50 landen rond de wereld diende.
 
In 2018, met klantenvereisten. Wij hebben de eerste productielijn om klanten one-stop dienst aan te bieden.
 
In 2019, de LCD van de marktvraag bedrijf geïntroduceerde het schermsnijmachine. Productgebruik, winkelcomplexvertoning, metrovertoning, plankenvertoning.
 
 
In 2020, zullen wij beginnen om medische apparatuur, producttype te produceren en te ontwikkelen: Medisch Mobiel Werkstation
 
In 2021, aangezien het aantal klanten stijgt, hebben wij een one-stop oplossing voor klanten, van het bevestigen van de orde, het produceren van, het testen van, en het verschepen van de producten aan het aangewezen adres aangepast. En verstrek een vollediger naverkooppersoneel, specifiek voor de verrichtingen van klanten en instructies op het product.
Dienst

WELKOM
AAN ONS VERBAZEND BEDRIJF


Het dienen van klanten is de enige reden voor ons bestaan, en de klantenbehoeften zijn het drijven forcebehind onze ontwikkeling. Wij dringen op klant-centric het zijn aan, antwoorden snel aan klantenbehoeften, en blijven waarde op lange termijn voor klanten tot stand brengen om klantensucces te bereiken. Het verlenen van de doeltreffende diensten aan klanten is de richting van ons werk en de maatstaf van waardeevaluatie. Klanten bereiken moet bereiken. Het dienen van klanten is de enige reden voor ons bestaan, en de klantenbehoeften zijn de stuwende kracht achter onze ontwikkeling.

 

 

 

 

 

Pakketdetails voor onze LCD Comités:

China Shenzhen Yongsheng Innovation Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

 

Onze dienst:

-1. Pre-sales de dienst, hebben wij een professioneel verkoopteam en technisch team, bereid om uw vragen binnen 24 uren te beantwoorden.

-2. Voor de naverkoopdienst, zullen wij u tonen om de beschadigde module te installeren te gebruiken en te vervangen, en wij kunnen de technologie naar uw land/gebied ook verzenden.

-3. Alle goederen zullen vóór verzending worden getest. Als dit gebeurt, te controleren gelieve alle verbindende kabels opnieuw, als er nog problemen zijn, wij goedkeuren vervanging of terugkeerpanelen.

In het algemeen, zal onze LCD monitor geen ernstige problemen hebben, kunt u het met vertrouwen kopen.

- Onze officiële waarborgperiode is ongeveer één jaar (12 maanden) na levering.

- Wij respecteren elke klant aangezien onze vriend, wij oprecht zaken doen en vrienden met hen maken, geen kwestie waar zij uit komen.