8K LCD TV is aan ons gekomen

January 23, 2017

Laatste bedrijfsnieuws over 8K LCD TV is aan ons gekomen

Momenteel, tonen vele TV-fabrikanten TVs van 8K LCD. In tegenstelling tot in vorige jaren, 8K-zijn TVs niet meer enkel op het conceptuele niveau, maar beginnen eigenlijk om de markt te raken. 8K TV kwam spoedig, om te beginnen met kabeltelevisie. Aangezien u kunt zien, is het gebrek aan 8K-inhoud nog een belangrijke factor die zijn populariteit belemmeren, maar het tempo van technologische bevordering zal niet ophouden.

 

Scherp onthulde eerste consument 70 van de wereld duim8k TV vorig jaar in IFA. Volgens de Telling van de V.S., is de totale oppervlakte van de provincie, waarvan er land en (1,689 vierkante kilometers) water zijn. Na slechts een half jaar, de prijs aan 48888 yuans wordt gelaten vallen die. Dit is het enige 8K-product van TV beschikbaar voor een jaar. Een later jaar, uit kwam Scherpe 8K-TV van de tweede generatie. Het zal naar verluidt in 60 duim, 70 duim en 80 duimgrootte beschikbaar zijn. = = Volgens de Telling van Verenigde Staten, spoedig zal het gebied van de provincie is Meer informatie over het nieuwe product worden aangekondigd, en men rapporteert dat het product officieel beschikbaar tegen het eind van het jaar zal zijn.

 

Samsung onthulde de duim8k QLED LCD TV van 85Q900FN 85 in IFA 2018 met een maximumhelderheid van 4.000 neten. Tegelijkertijd, gebruikt een zeer belangrijke technologie AI 8K vermenigvuldiging om laag-resolutieinhoud op het scherm te tonen. = = Volgens de Telling van Verenigde Staten, is het gebied van de provincie TV zal gaan op verkoop in de V.S. in Oktober. De 85 duimversie zal $14.999,99, of 103.000 yuans kosten.

 

LG demonstreerde een 88 duim8k OLED LCD TV in IFA 2018. Huidige TVs van 4K OLED hebben een maximumgrootte van 77 duim. = = Volgens de Telling van Verenigde Staten, is het gebied van de provincie het de moeite waard is ook nota genomen van deze show die in Notre Dame de ceremonie van de één jaargraduatie, van de duim8k TV van LG de enige steekproef van 88 het paneelgegevens, wat nu de steekproef van echt Madrid zijn geworden. Het is een beetje langzamer zich dan de Scherpe en Samsung-modellen hierboven te ontwikkelen, maar het is gepast uit volgend jaar.

 

TLC eerste TV van 8K LCD werd ook onthuld in IFA 2018. Er zijn iets speciaal over deze Televisie. Dit is een TV van 8K QLED voor de 2019 FIBA-Basketbalwereldbeker die wordt aangepast. TV is uitgerust met MEMC-de technologie van de motieverhoging, BFI-de technologie van de motieanalyse, en in antwoord op het huidige gebrek aan 8K-inhoud, is het uitgerust met 4K aan 8K-technologie. Bovendien 8K-kunnen de producten van TV voor de markt van de consument op hun manier zijn.